Translate

воскресенье, 30 декабря 2012 г.

I'm back!

I'm back!
Guys, I'm sorry. I know what I am terrible and bad as abandoned my favorite blog. not their fault of course. I had a terrible technical problems, not with the computer and with Google. New Year is coming and it is time to wonder. Here you have another Christmas miracle, I'm back now :) I promise to change and write here as often as I can. I'm really glad to be back here.
We have a vacation, and more recently I've experienced watching, so it's time I have more than enough. So, I beg you, and you do not forget me, and wait for me to new fun and interesting posts.
/ ♥ ♥ ♥ /


я вернулась!
ребята, простите. я знаю какая я ужасная и плохая, как забросила мой любимый блог, не по своей вине конечно же. у меня были жуткие технические проблемы, не с компьютером, а с гуглом. Скоро Новый Год а значит пора чудес. Вот вам и ещё одно новогоднее чудо, я вернулась :) Отныне обещаю исправиться и писать сюда так часто, как только смогу. Я действительно рада вернуться сюда.
У нас уже каникулы, а совсем недавно я пережила просмотр, так что времени у меня более чем достаточно. Так что, умоляю, и вы меня не забывайте, а ждите от меня новых весёлых и интресных постов.
/♥♥♥/




Комментариев нет:

Отправить комментарий